Bezoek de webshop!

Zo moeder, zo dochter!

Zo moeder, zo dochter!

In een tijdperk waar we online steeds vaker verleidt worden tot het matchen van kleding, is er inspiratie alom! Wat is er dan leuker om als hippe moeder jezelf een fashionable outfit te hijsen en je dochter(tje) al even hip aan te kleden. Zo krijgt het begrip ‘mini-me’ een heel nieuwe lading! Wij brengen graag de inspiratie terug in je kledingkast, met leuke merken als Malifisent en Delousion.

Moeder en dochter kledingsets zien we steeds meer en het is een trend, die wij een warm hart toedragen. We vonden het daarom ook leuk om dit onder de aandacht te brengen, want de te gekke sets van Malifisent en Delousion zijn eigenlijk onmisbaar voor een mode-liefhebbende mama en dochter. Malifisent heeft een bijzonder leuke en hippe collectie, het is een stoer merk met een vernieuwende touch. Delousion is eveneens een geweldig, leuk merk voor jong en oud. Het kenmerkt de leukste kleding door te werken met gave details, die jou en jouw dochter lekker flitsend over straat laten gaan.

Kies je nieuwe, matchende moeder/dochter outfit bij ons uit en maak jezelf blij met wat nieuwe aanwinsten voor in je kledingkast. De lijfspreuk ‘a girl never has enough clothes’ klopt wat ons betreft helemaal!

Copyright by Angela's Kroonjuweeltje. All Rights reserved