Bezoek de webshop!

Woondecoratie en barok, een inspirerende combinatie

Woondecoratie en barok, een inspirerende combinatie

Oud-Europese allure, dat haal in je huis met barok woondecoratie. Want ook al liggen de wortels van barok een aantal eeuwen achter ons, oud is het nieuwe nieuw! We vertellen in je deze blog heel graag wat meer over onze guilty pleasure in huis, barok!

Barok is een ontzettend sprekende stijl, die behoorlijk aanwezig kan zijn in een ruimte. Maar natuurlijk ben je daar altijd zelf bij, want het kan juist ook de bedoeling zijn om subtiel wat details in barok in huis terug te laten komen. Wat dan een erg leuke tip is, is om eens bij ons te kijken naar een barok spiegel of een lijst voor een foto of schilderij. In combinatie met een strak witte muur is dat een echte eye-catcher. Maar mag het allemaal wat meer opvallend, dan is het erg leuk om binnen onze collectie barok woondecoratie meerdere items te combineren. Daarbij kun je denken aan een grote, liggende spiegel en bijzonder opvallende klokjes.

Barok zorgt voor een nostalgische twist aan een geheel, of dat nu in de hal, de woonkamer of op een slaapkamer is. Van klassieke lampen, tot aan spiegels waar je niet aan ontkomt. Hoe je het ook went of keert, zodra je barok woondecoratie eenmaal in je stylistenhart hebt gesloten, gaat het er niet meer uit!

gg-2-1
img_9813
Copyright by Angela's Kroonjuweeltje. All Rights reserved