Bezoek de webshop!

Valentijnscollectie WoodWick Love

WoodWick Love, de Valentijns kaarsen van 2017

Het is alweer bijna zo ver, 14 februari is het weer Valentijnsdag! Vroeger stond Valentijnsdag bekend om het versturen van een anoniem kaartje of een roos. Tegenwoordig zetten veel mensen hun naam op de kaart en worden er ook meer cadeautjes gegeven. Nog geen idee wat je gaat geven aan je geliefde op Valentijnsdag? Wij weten wel iets!

De bekende en heerlijke geurkaarsen van WoodWick komen uit met een nieuwe lijn. Deze lijn is speciaal gemaakt in het teken van Valentijnsdag. De lijn heet dan ook ‘WoodWick Love’. Met deze kaarsen kom je helemaal in de Valentijnsdagstemming. Er zijn in totaal zeven nieuwe kaarsen die wij verkopen in onze winkel en binnenkort ook in onze webwinkel.

De kaarsen van de WoodWick Love lijn

Allereerst de WoodWick Hearth Wick Flame Ellips Bakery Cupcake, een ovaalvormige kaars met hartjes op de zijkant. Het bijzondere aan deze kaas is dat hij een brede houten lont heeft, waardoor er een brede vlam ontstaat en je een zacht knapperend geluid hoort zoals bij een openhaard. De WoodWick Medium Hearts Candle Bakery Cupcake heeft een meer vaasvormig ontwerp, ook met roze en rode hartjes op de zijkant. De WoodWick Ceramic Heart Bakery Cupcake is gegoten in een rood ceramische hart vorm en brandt minimaal 28 uur. De WoodWick Heart Bakery Cupcake is gegoten in een glazen hart vorm en wit van kleur.

De bovenstaande kaarsen hebben allemaal een geur van verse gele cake overgoten met een rijke buttercream topping, die zo vers uit de oven komt. Mocht je daar nou niet zo van houden, zijn er nog andere mogelijkheden. Zo hebben we de WoodWick Heart Fresh Flowers kaars. Deze ruikt naar verse bloeiende bloemen met een tikkeltje grapefruit er doorheen. Deze kaars is gegoten in een glazen hart vorm en is de kleur roze. De WoodWick Heart Currant heeft een verrassende geur van zoete bessen met een vleugje mandarijn. Deze kaars is ook gegoten in een glazen hart vorm, maar is rood/paars van kleur.

En dan hebben we als laatste nog de WoodWick Medium Love Vanilla Bean. Met deze kaars kom je totaal tot rust met de natuurlijke geur van verse pure vanille bonen. Deze kaars heeft een vaasvormig ontwerp met het woord ‘Love’ er op en is ook voorzien van de speciale WoodWick lont voor het gezellige knapperende geluid.

Geef jij één van deze kaarsen aan jouw geliefde of hou je ‘m lekker zelf? Vanaf nu beschikbaar!

Bekijk hier de dingen waar je rekening mee moet houden bij een WoodWick kaars en overige tips.

WoodWick Love, de Valentijns kaarsen van 2017

Copyright by Angela's Kroonjuweeltje. All Rights reserved