Bezoek de webshop!

Daar zit een luchtje aan..

Daar zit een luchtje aan..

Als er ergens een lekker luchtje aan zit, dan zijn het wel de geuren van Woodwick en Ashleigh&Burwood. Er is niets zo jammer als vervelende luchtjes in huis, of dat nu op het toilet, de badkamer, de hal of de woonkamer is. Een huis hoort gewoon lekker te ruiken, dat maakt thuiskomen alleen maar leuker.

Geuren zijn meer dan alleen iets wat we moeten ruiken. Een geur kan namelijk heel goed de sfeer in huis kenmerken, het kan een rustgevend effect hebben. Wij zijn dan ook trots en blij dat wij de geurkaarsen en geurlampen van Woodwick en Ashleigh&Burwood aan ons aanbod hebben toegevoegd. Woodwick is lekker innovatief, met een nieuwe houten lont die het rustgevende effect van een knapperend haardvuur brengt. Heerlijk, met name met de winter voor de deur! We hebben een heel aantal verschillende kaarsen van Woodwick voor je in onze webshop, met verschillende maten en dus verschillende branduren. Staat jouw gewenste Woodwick kaars er niet tussen op onze site? Stuur ons even een e-mail, dan kijken we graag mee of we je verder kunnen helpen!

Ashleigh&Burwoord; eveneens innovatief, maar dan in het zuiveren en reinigen van de lucht in huis. Door een bijzondere twist in hun concept, hebben ze de Fragrance lamp op de markt gebracht die ervoor zorgt dat de lucht in huis ook daadwerkelijk ‘geruimd’ wordt in plaats van alleen de lucht te maskeren. Daarnaast worden ook de bacteriën genadeloos aangepakt. De geurlampen van Ashleigh&Burwood zijn bij ons in verschillende soorten en maten verkrijgbaar en natuurlijk is er de keuze in verschillende geurende oliën!

Copyright by Angela's Kroonjuweeltje. All Rights reserved