Bezoek de webshop!

Warmte en sfeer creëren in huis

Warmte en sfeer creëren in huis

Het wordt (helaas) steeds weer kouder en eerder donker. De winter komt er weer aan en voor we het weten zitten we weer heel de avond in het donker. Tijd om eens wat aan de sfeer en warmte in onze woning te gaan doen. Met de decoraties van Angela’s Kroonjuweeltje zit dat wel goed!

Sfeer creëren

Sfeer creëren, hoe doe je dat eigenlijk? Door verschillende decoratie-spullen neer te zetten, zoals kaarsenhouders, stolpen, beeldjes, fotolijstjes, skulls, gedecoreerde dienbladen, loepjes, en ga zo maar door! Door verschillende stijlen goed te mixen creëer je een gezellige sfeer.

Lampenkappen en lampen van barok

Licht is iets wat altijd erg onderschat wordt, maar wel een grote rol speelt bij de sfeer in je woning. Wij hebben te leuke lampenkappen en lampen van barok, die je niet alleen extra licht bieden tijdens de donkere avonden, maar ook extra sfeer geven in je interieur.

Windlichten

Je kan ook kiezen voor windlichten voor extra sfeer. Bij Angela’s Kroonjuweeltje hebben we diverse soorten, die allemaal net die extra uitstraling geven binnen je interieur. Daarnaast hebben we ook verschillende sfeerlichtjes binnen de Engelse stijl.

Creëer sfeer met de verschillende decoratie van Angela’s Kroonjuweeltje

Kom bij ons langs in de winkel om te kijken hoe je sfeer creëert in je woning. Onze hele winkel staat vol met de meeste prachtige sfeermakers. We willen niet te veel opscheppen, dus kom maar gewoon eens kijken. Op de onderstaande foto’s krijg je al een klein voorproefje!

Copyright by Angela's Kroonjuweeltje. All Rights reserved