Bezoek de webshop!

Stolpen, een must in elk huis!  

Stolpen, een must in elk huis!  

Stolpen vinden wij één van de mooiste woonaccessoires voor in huis en wij zijn niet de enige! We zien steeds meer stolpen terugkomen in verschillende interieurs. Je ziet ze overal in allerlei combinaties. Zo zetten wij er vaak een prachtig beeldje onder of wat we ook vaak doen is een combinatie van verschillende kleine decoratiespulletjes. Dit geeft een bijzonder en speels effect!  

Groot assortiment stolpen 

Wij hebben een groot assortiment aan stolpen. Stolpen zijn er in verschillende soorten en maten. Dit maakt het ook zo leuk om deze in je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer te zetten, ze gaan nooit vervelen! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grote stolp voor een echt statement of gaan voor meerdere kleine stolpjes voor een speels effect.   

Gedenk stolpen 

Naast onze decoratieve stolpen kunnen wij ook prachtige persoonlijke gedenkstolpen maken, een bijzonder en mooi alternatief voor een urn. Dan maken we een volwaardige gedenkstolp met allerlei persoonlijke spulletjes erin, een foto, een rozenkransje en eventueel een kruisje en het as van de overleden persoon.  

Gedecoreerd of los 

In onze winkel hebben we talloze mogelijkheden betreft stolpen. We hebben dan ook een hoop verschillende mogelijkheden in onze showroom staan. U kunt bij ons gaan voor een gedecoreerde of losse stolp. Kom eens langs bij ons om te zien wat we allemaal hebben of doe inspiratie op!  

Stolp kopen? 

U kunt bij ons een stolp kopen via onze webshop of gewoon langskomen. Als u langskomt, kunt u terecht voor persoonlijk advies en lekker kopje koffie. We proberen graag wat verschillende stolpen met diverse accessoires uit. Zo kun je makkelijk even kijken wat je mooi vindt! 

Copyright by Angela's Kroonjuweeltje. All Rights reserved