Bezoek de webshop!

Nieuw in ons assortiment: armbanden van Marbelita

Nieuw in ons assortiment: armbanden van Marbelita

Wij presenteren met trots de nieuwe armbanden van Marbelita. Ze zijn werkelijk waar prachtig en schitteren als geen andere armbanden. In dit artikel laten we jullie deze prachtige armbanden zien en vertellen we je hoe een armband kunt winnen!

Marbelita

Marbelita is een Nederlands merk die de onderstaande armbanden ontwerpt en maakt. Deze armbanden zijn een echte eyecatcher en maken je outfit helemaal compleet. De armbanden van Marbelita zijn handgemaakt, van hoge kwaliteit en met liefde gemaakt. Marbelita staat bekend om haar kleurrijke armbanden van luxe materialen en dat voor een betaalbare prijs!

Een echte eyecatcher!

Deze armbanden vallen op, maar wel in positieve zin. Ze hebben een glinstering zoals je deze nog nooit hebt gezien. Op de onderstaande foto’s en filmpjes zie je het al, maar zullen we eens een geheimpje verklappen? De armbanden van Marbelita zijn in het echt nog mooier! Als je onze winkel binnenloopt, wordt je aandacht meteen getrokken naar deze eyecatchers. Een aantal bezoekers in onze winkel hebben ze al mogen bewonderen en tot nu toe hebben we alleen maar positieve reacties gehoord!

Wil jij een armband van Marbelita winnen?

We verloten een armband van Marbelita ter waarde van € 44,99. Wil jij die winnen? Kijk dan op onze Facebookpagina voor meer informatie! Eind september maken wij de winnaar bekend. Kun je niet wachten en wil je nu al een armband hebben? Bestel deze dan in onze webshop of kom langs in onze winkel!

Copyright by Angela's Kroonjuweeltje. All Rights reserved