Bezoek de webshop!

Maak het gezellig in je woning met de heerlijke winterse geurkaarsen van Heart & Home

Maak het gezellig in je woning met de heerlijke winterse geurkaarsen van Heart & Home

Het is nu de perfecte tijd om je woning winterproof te maken met de mooiste en lekker ruikende geurkaarsen. Geurkaarsen geven die heerlijke, knusse sfeer die we wel kunnen gebruiken tijdens deze koude winterdagen. Heerlijk op de bank met een dekentje en de kaarsjes aan. Bij Angela’s Kroonjuweeltje hebben we de lekkerste geurkaarsen voor deze winter!

Geurkaarsen

Heart & Home

In onze winkel hebben we op dit moment een ruim assortiment aan geurkaarsen van Heart & Home. We hebben een breed aanbod aan geuren die iets bieden voor elke stemming. Van zoete geuren die je zintuigen doen opbloeien, tot krachtige geuren die je energie geven. Elke geurkaars geeft zijn eigen, unieke geurbeleving.

Oh Denneboom, Oh Denneboom..

Nu we midden in december zitten, hebben we ook heerlijke winterse geuren. Eén van onze hardlopers op dit moment is de geurkaars ‘Oh Denneboom!’. Deze kaars geeft een geur van groene kerstbomen en warm, kruidig hout. Een magische en feestelijke geur voor de decembermaand en de komende feestdagen!

Kaarsen combineren

Kaarsen kun je over mee combineren. Je kunt natuurlijk een aantal kaarsen gezellig bij elkaar zetten, dit geeft al een hoop sfeer. Kaarsen staan ook heel mooi op een dienblad, met of zonder spiegel, en in combinatie met andere woondecoraties, zoals een vaas, kaarsenhouder of stolp. Wil je echt meer kerstsfeer in je woning brengen? Combineer dan de kaarsen met een aantal dennenappels, kerstlichtjes en kerstballen.

Interesse in de geurkaarsen van Heart & Home?

Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwe winterse geurkaarsen van Heart & Home of ben je nog op zoek naar een mooi kerstcadeau? Kom dan eens langs bij ons in de winkel of neem een kijkje in onze webshop. In december zijn we elke zondag geopend en geven we 10% kassakorting op elk product omdat we deze maand 5 jaar bestaan!

Copyright by Angela's Kroonjuweeltje. All Rights reserved