Bezoek de webshop!

Landelijk is het nieuwe modern

Landelijk is het nieuwe modern

Landelijke meubelen zijn helemaal van nu én te combineren met diverse stijlen in huis. Daarom is het zo leuk om wat meer te vertellen over ons uitgebreide aanbod in landelijke meubelen wij daarvan binnen ons aanbod hebben.

Landelijk wordt vaak in éen adem genoemd met termen als ‘nostalgisch’ en ‘Brits’. Niet voor niets uiteraard, want als de Britten ergens goed in zijn, is dat smaakvol combineren van landelijke meubels. Bij Angela’s Kroonjuweeltje verdenken we onszelf er dan ook wel eens van dat we ergens over Engelse wortels beschikken, want onze liefde voor de landelijke en Engelse stijl is ongekend.

Onze landelijke meubelen zijn ontzettend divers, want we laten u de keuze uit onder meer nachtkastjes, tv-kasten, bijzettafeltjes, eettafels en tal van accessoires. Bijzonder aan landelijke meubelen vinden wij dat u het eindeloos kunt combineren met andere stijlen, zonder dat het ten koste gaat van het effect. Hoe bijzonder is het bijvoorbeeld om aan uw landelijke eettafel een totaal andere stijl aan stoelen te plaatsen. Of een moderne Smart TV op zo’n bijzondere TV kast. Landelijk is eigenwijs en eigentijds, wij zijn fan!

Copyright by Angela's Kroonjuweeltje. All Rights reserved