Bezoek de webshop!

Exclusieve woondecoratie bij Angela’s Kroonjuweeltje

Exclusieve woondecoratie bij Angela’s Kroonjuweeltje

Ben jij nog op zoek naar woondecoratie en wil je eens wat anders? Kom dan eens langs bij Angela’s Kroonjuweeltje. Wij hebben uitsluitend exclusieve woondecoratie, decoratie die niemand anders heeft. Denk aan aparte stolpen, bloemenstukken en klokken. En wat het nog leuker maakt? Deze maand bestaan we alweer 5 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. We geven 10% kassakorting op elk product! Lees nu verder voor meer informatie.

Exclusieve decoratie

Exclusieve woondecoratie

Wij vinden het één van de leukste dingen om te doen: Ons interieur veranderen en blijven verbeteren. Een woning is immers nooit af en wij begrijpen als geen ander dat je weleens wat anders wil. Misschien een lamp voor extra verlichting en sfeer, een prachtige klok die de witte muur in je woning wat minder saai maakt of een persoonlijke stolp die extra karakter geeft aan je interieur. Bij Angela’s Kroonjuweeltje hebben we unieke, exclusieve woondecoraties die prachtig staan binnen ieder interieur.

In december is het feest bij Angela’s Kroonjuweeltje!

In december bestaan wij alweer 5 jaar en dat is reden voor een feestje! Allereerst willen we jullie heel erg bedanken voor de afgelopen succesvolle jaren. Onze passie is natuurlijk decoratie en interieur en dat zal altijd blijven, maar jullie enthousiasme werkt aanstekelijk waardoor we nog meer gemotiveerd worden om de leukste decoraties in te slaan voor jullie. En om jullie daarvoor te bedanken, geven we 10% kassakorting op ieder product, in de winkel en online. Dus heb je al een tijdje iets op het oog? Grijp dan nu je kans!

Exclusieve decoratie

Elke zondag geopend in december

Daarnaast zijn wij elke zondag in december geopend. Dus kom gezellig langs in onze winkel om alle exclusieve woondecoraties te bekijken, voor een persoonlijk advies of een prachtig kerstcadeau. Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen in onze webshop. Voor vragen of extra informatie kun je altijd even contact met ons opnemen!

Copyright by Angela's Kroonjuweeltje. All Rights reserved