Bezoek de webshop!

Een Engelse en nostalgische stijl, bij ons is het te vinden!

Een Engelse en nostalgische stijl, bij ons is het te vinden!

Bij ons in de winkel kom je meteen binnen in de sferen van een prachtige Engelse en nostalgische stijl. Het is een sfeer waarin je je meteen thuis voelt. Het is een sfeer waarbij alles stuk voor stuk zorgvuldig is geselecteerd, maar tegelijkertijd ook niets te gek is. We hebben een divers aanbod, met verschillende mogelijkheden. Wanneer kom jij langs in onze winkel?

Barok bij Angela’s Kroonjuweeltje

Barok is stijl die opkwam begin van de 17e eeuw, net na de renaissance. De renaissance streefde natuurlijk naar stabiliteit en orde. Barok was juist het tegenovergestelde. Deze stijl staat voor grootst, met rijke versieringen en een weelderig materiaal gebruik. Het woord is dan weer afkomstig uit Portugal en afkomstig van het woord barokko. Dit staat voor pracht en praal.

Baroque bij Angela’s Kroonjuweeltje

Wij van Angela’s Kroonjuweeltje zijn officiële dealer van het merk Baroque. De collectie van Baroque kunnen wij het beste omschrijven als klassiek, met passie voor traditie, maar ook met een geheel eigen karakter. De decoratie is een mix van het Oosterse vakmanschap en de Franse charme, waardoor de collectie van Baroque altijd een typerende Engelse uitstraling heeft.

Bloemstukken

Je kunt bij ons ook terecht voor verschillende bloemstukken. Stuk voor stuk unieke en exclusieve stukken. We hebben altijd een aantal kant en klare bloemstukken liggen in onze winkel, maar bij ons wordt ook alles naar eigen wens gemaakt! Zo kun je een bloemstuk laten maken op je eigen vaas of schaal. We hebben een breed assortiment met verschillende kleuren en mogelijkheden!

Ons assortiment is voor een groot deel online te vinden. Kom gezellig langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies en op maat gemaakte decoratie!

Barok Baroque
Barok Baroque
Copyright by Angela's Kroonjuweeltje. All Rights reserved