Bezoek de webshop!

Creëer extra sfeer in huis met gedecoreerde dienbladen

Creëer extra sfeer in huis met gedecoreerde dienbladen

Je denkt er misschien niet zo over na, maar dienbladen kunnen zoveel meer sfeer in je woning brengen. Vooral als je ze leuk decoreert met verschillende accessoires. Heb jij al een dienblad als decoratie?

Dienbladen bij Angela’s Kroonjuweeltje

Bij Angela’s Kroonjuweeltje hebben we natuurlijk geen saaie, simpele dienbladen, maar prachtige dienbladen in Engelse en nostalgische stijl. Door de diverse details heeft ieder dienblad zijn eigen, unieke uitstraling.

Dienbladen met een spiegel

We hebben ook leuke dienbladen met een spiegel erin. Misschien is het niet eerste object waar je een spiegel in verwacht, maar het geeft een heel leuk effect! Het is natuurlijk geen spiegel om naar jezelf te kijken, maar het geeft een unieke uitstraling zodra er leuke decoratiespulletjes op zet.

Dienblad decoreren

Een dienblad alleen is ook maar zo alleen. Versier hem daarom met de leukste accessoires om het dienblad helemaal op te pimpen. Wat kun je allemaal op een dienblad zetten? De vraag is eerder, wat niet! We hebben verschillende versierde dienbladen in de winkel staan met engeltjes, fotolijstjes, kistjes, glaasjes, beeldjes en ga zo maar door.

Gedecoreerde dienbladen in onze winkel

Zoals je hieronder op de foto’s kunt zien hebben wij verschillende gedecoreerde dienbladen staan die prachtig bij een Engelse uitstraling passen. We mogen misschien onze persoonlijk voorkeur niet geven, maar hoe meer decoraties op het dienblad hoe leuker! Vinden jullie niet?

Kom eens langs in onze winkel of bestel in de webshop

Kom eens een kijkje nemen in onze winkel, we heten je van harte welkom! Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op. Bestellen in onze webshop kan uiteraard ook.

Copyright by Angela's Kroonjuweeltje. All Rights reserved