Bezoek de webshop!

Brocante woondecoratie en meubelen

Brocante woondecoratie en meubelen

De inrichting van je huis, wat een heerlijke bezigheid is dat toch! Geloof ons, we weten als geen ander dat ook je wooninrichting voor vlinders in de buik kan zorgen. Met een ongekende liefde voor unieke en brocante meubelen, hebben we oog voor detail. Lees meer over onze favoriete bezigheid in deze blog!

Je voelt je pas thuis op het moment dat je echt je eigen stempel op je huis kunt drukken. Natuurlijk is ook de buitenkant van een huis belangrijk, maar binnen is waar we natuurlijk onze tijd doorbrengen. De juiste meubels en accessoires zorgen ervoor dat je je thuis voelt in je eigen omgeving. Waar wij thuis in zijn, is brocante woondecoratie en meubelen. We zijn helemaal fan en niet voor niets! Het nostalgische aspect dat aan brocante meubelen en accessoires hangt, is waar wij dagelijks weer blij van worden.

Er wordt wel eens gedacht dat brocante meubelen en woondecoratie alleen in een bepaalde sfeer, stijl of huishouden worden gebruikt. Wist je dat niets minder waar is? Want juist ook in een moderne setting, is een eigenwijze twist helemaal te gek. Denk eens aan een brocante accessoire, zoals onze haklaarsjes. Juist zoiets vormt een prachtig contrast met een strakke inrichting. Maar juist ook wanneer je fan bent van een nostalgische inrichting, met typisch (oud)Engelse invloeden, maakt de toevoeging van brocante meubels en woondecoratie het geheel helemaal af!

Voor de allerleukste inspiratie in wooninrichting en accessoires weet je ons te vinden!

Copyright by Angela's Kroonjuweeltje. All Rights reserved