Bezoek de webshop!

Bohemian stijl

Bohemian stijl

Wil jij een kamer inrichten in Bohemian stijl? Ben je op zoek naar accessoires daarvoor? Of wil je nog meer decoratie voor je al ingerichte kamer in Bohemian stijl? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen verschillende decoratie in deze stijl, alles wordt handgemaakt en alles is naar wens te maken. In dit artikel leggen we uit waar de Bohemian stijl vandaan komt, wat het precies is en hoe je het in je interieur kunt toevoegen!

Bohemian stijl, wat is het?

Bohemian stijl, ook wel Boho stijl genoemd, was jarenlang de kledingstijl van kunstenaars en intellectuelen. Ze wilden zich onderscheiden, want als kunstenaar moet je natuurlijk vrij kunnen denken. Het is eigenlijk de hippie stijl uit de jaren ’60 die is ontstaan op Ibiza. Daar is het leven immers wat relaxer en losser dan ergens anders. Het gaat om een nonchalante stijl, met veel sieraden en details, vlechtjes en haarbanden in het haar. Met daarbij de vrijheid om alles te combineren in verschillende kleuren, printjes en accessoires.

Bohemain stijl

Bohemian interieur

Later is deze stijl ook ontstaan in het interieur met de boodschap: doe waar je zelf zin in hebt. Alles mag, dus je kunt lekker vrij zijn en voor een uitbundige look gaan. Hierbij kun je denken aan verschillende printjes, gekleurde accessoires, doeken en kleden en verschillende soorten kaarsen en kussentjes. Alles mag, dus combineer alles met elkaar. Doordat je één stijl aanhoudt, past het altijd bij elkaar. Daarnaast is er veel groen te vinden binnen deze stijl.

Bohemian bij Angela’s Kroonjuweeltje

Wij verkopen verschillende accessoires binnen de Boho stijl. Alle onze producten worden handgemaakt en kunnen daarnaast ook naar wens worden gemaakt of aangepast. Dit stijltje is ook eenvoudig te combinatie bij een barok of landelijk interieur.

Nieuwsgierig geworden? Laat je leiden door een wereld in Bohemian stijl en kom eens langs in onze winkel!

Copyright by Angela's Kroonjuweeltje. All Rights reserved