Bezoek de webshop!

Exclusieve woondecoratie bij Angela’s Kroonjuweeltje

Ben jij nog op zoek naar woondecoratie en wil je eens wat anders? Kom dan eens langs bij Angela’s Kroonjuweeltje. Wij hebben uitsluitend exclusieve woondecoratie, decoratie die niemand anders heeft. Denk aan aparte stolpen, bloemenstukken en klokken. En wat het nog leuker maakt? Deze maand bestaan we alweer 5 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. We geven 10% kassakorting op elk product! Lees nu verder voor meer informatie.

Maak het gezellig in je woning met de heerlijke winterse geurkaarsen van Heart & Home

Het is nu de perfecte tijd om je woning winterproof te maken met de mooiste en lekker ruikende geurkaarsen. Geurkaarsen geven die heerlijke, knusse sfeer die we wel kunnen gebruiken tijdens deze koude winterdagen. Heerlijk op de bank met een dekentje en de kaarsjes aan. Bij Angela’s Kroonjuweeltje hebben we de lekkerste geurkaarsen voor deze winter!

Kerstdecoratie bij Angela’s Kroonjuweeltje

De leukste tijd van het jaar komt er weer aan: kerst! In december worden vele winkels en woningen weer voorzien van de leukste en mooiste kerstdecoratie. Je kent het wel, de standaard kerstverlichting: kerstballen en kerstversiering die iedereen wil. Ben jij op zoek naar iets unieks, iets bijzonders voor tijdens deze feestdagen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel!

Unieke barok decoratie voor jouw interieur!

Houd jij van een barok interieur en ben je op zoek naar unieke decoratie die je nergens anders kunt vinden? Bij Angela’s Kroonjuweeltje hebben we diverse bijzondere decoratie die je niet in andere winkels vindt. Dus ben jij gek op barok en wil je meer decoratie in deze stijl? Dan zit je bij ons goed!

Warmte en sfeer creëren in huis

Het wordt (helaas) steeds weer kouder en eerder donker. De winter komt er weer aan en voor we het weten zitten we weer heel de avond in het donker. Tijd om eens wat aan de sfeer en warmte in onze woning te gaan doen. Met de decoraties van Angela’s Kroonjuweeltje zit dat wel goed!

Creëer extra sfeer in huis met gedecoreerde dienbladen

Je denkt er misschien niet zo over na, maar dienbladen kunnen zoveel meer sfeer in je woning brengen. Vooral als je ze leuk decoreert met verschillende accessoires. Heb jij al een dienblad als decoratie?

Mahonie bruine meubels en Engelse theekastjes

Bij Angela’s Kroonjuweeltje vind je een ruim assortiment aan diverse klassieke mahonie meubelen en kleinmeubelen. Prachtige meubels die perfect zijn voor liefhebbers van elegante meubels in Engelse stijl. Wij hebben de mooiste meubels in deze stijl. Kijk je mee?

Nieuw in ons assortiment: armbanden van Marbelita

Wij presenteren met trots de nieuwe armbanden van Marbelita. Ze zijn werkelijk waar prachtig en schitteren als geen andere armbanden. In dit artikel laten we jullie deze prachtige armbanden zien en vertellen we je hoe een armband kunt winnen!

Stolpen, een must in elk huis!  

Stolpen vinden wij één van de mooiste woonaccessoires voor in huis en wij zijn niet de enige! We zien steeds meer stolpen terugkomen in verschillende interieurs. Je ziet ze overal in allerlei combinaties. Zo zetten wij er vaak een prachtig beeldje onder of wat we ook vaak doen is een combinatie van verschillende kleine decoratiespulletjes. Dit geeft een bijzonder en speels effect!  

Angela’s Kroonjuweeltje Handmade Collectie

Bij Angela’s Kroonjuweeltje hebben we onze eigen collectie genaamd ‘Handmade by A’. Wij bieden een groot assortiment aan exclusieve handgemaakte producten. Deze zijn perfect te combineren met de nostalgische en Engelse stijl, maar zijn ook ideaal bij een Baroque stijl.   

Exclusieve bloemstukken

Ben je op zoek naar een uniek, bijzonder en exclusief bloemstuk? Dan ben je bij Angela’s Kroonjuweeltje aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan exclusieve bloemstukken op voorraad, maar we kunnen deze ook voor je op maat maken. Zo heb je altijd een bloemstuk wat helemaal naar jouw wens is!

Chic bij de tijd!

Bij Angela’s Kroonjuweeltje kun je goed terecht wanneer je op zoek bent naar exclusieve klokken en wanddecoratie. Onze exclusieve Franse Lelie Klok is op dit moment erg populair en hij is ook nog eens in de aanbieding. We vertellen je er graag meer over in dit artikel!

Mahonie, exclusief en nostalgisch in ons ruime aanbod

Dat we onze brokante liefhebbers van een ruim assortiment kunnen voorzien, dat is intussen een bekend gegeven. Maar dat neemt niet weg dat we ook graag een aantal exclusieve producten in ons aanbod opnemen. En wie zijn wij om dat niet met u te delen? Precies, dat doen we natuurlijk wel en daarom vertellen we graag wat meer over een aantal exclusieve mahonie meubelen die we met veel zorg hebben uitgekozen voor u.

Van meubelmaker tot Chippendale

Van Chippendale worden wij helemaal warm! Wanneer we het hebben over een echte Chippendale, dan beseffen we ons echt dat veel mensen in het bijzonder denken aan een zekere show, vol vermaak, waar ze warm van worden. Wij doelen echter op de barokke meubelen, geïnspireerd door de meubelmaker Thomas Chippendale uit de 18e eeuw. Hij wordt vandaag de dag beschouwd als dé grondlegger van de Rococostijl, iets wat dicht bij onze liefde voor barok ligt.

Landelijk is het nieuwe modern

Landelijke meubelen zijn helemaal van nu én te combineren met diverse stijlen in huis. Daarom is het zo leuk om wat meer te vertellen over ons uitgebreide aanbod in landelijke meubelen wij daarvan binnen ons aanbod hebben.

Exclusieve mahonie barok meubelen

Mahonie is een veel gehoorde en veel gebruikte term, vooral om de zo herkenbare roodbruine kleur te beschrijven. Maar wanneer we het over mahonie hebben, hebben we het eigenlijk over een specifieke houtsoort, met dus die diepe roodbruine kleur. Die kleur maakt dat mahonie meubelen een authentiek en barok karakter krijgen.

Klein, maar fijn!

Kleinmeubelen is éen van de categorieën waarmee wij met veel plezier meubelen op uitzoeken. De term ‘kleinmeubelen’ klinkt misschien niet voor iedereen bekend in de oren, maar wij zijn er meer dan bekend mee. Want een groot deel van ons sfeervolle assortiment bestaat uit kleinmeubelen. Waar moet u dan aan denken bij kleinmeubelen?

Queen Ann, royal barok

De naam zegt het al, Queen Ann staat voor koninklijke schoonheid met een barok karakter. Queen Ann is niet voor niets éen van onze favoriete merken als het aankomt op barokke meubelen. Wij dromen regelmatig even weg naar de 16e en 17e eeuw, om ons in Britse, koninklijke sferen te wanen.

Een Engelse en nostalgische stijl, bij ons is het te vinden!

Een Engelse en nostalgische stijl, bij ons is het te vinden! Bij ons in de winkel kom je meteen binnen in de sferen van een prachtige Engelse en nostalgische stijl. Het is een sfeer waarin je je meteen thuis voelt. Het is een sfeer waarbij alles stuk voor stuk zorgvuldig is geselecteerd, maar tegelijkertijd ook [...]

Bohemian stijl

Bohemian stijl Wil jij een kamer inrichten in Bohemian stijl? Ben je op zoek naar accessoires daarvoor? Of wil je nog meer decoratie voor je al ingerichte kamer in Bohemian stijl? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen verschillende decoratie in deze stijl, alles wordt handgemaakt en alles is naar wens [...]

Valentijnscollectie WoodWick Love

WoodWick Love, de Valentijns kaarsen van 2017 Het is alweer bijna zo ver, 14 februari is het weer Valentijnsdag! Vroeger stond Valentijnsdag bekend om het versturen van een anoniem kaartje of een roos. Tegenwoordig zetten veel mensen hun naam op de kaart en worden er ook meer cadeautjes gegeven. Nog geen idee wat je gaat [...]

Handmade by A collectie

Handmade by A collectie Vandaag kan ik met veel trots mijn nieuwe eigen collectie aan jullie presenteren, genaamd ´Handmade by A´. Dit is mijn eigen handgemaakte collectie in woondecoratie en dus ‘Handmade by Angela’s Kroonjuweeltje’. Deze nieuwe lijn past perfect binnen de sferen van de winkel. Een prachtige inrichting in een Engels en nostalgisch stijl, [...]

Zijde bloemstukken en decoratie, ‘oog’strelend!

Zijde bloemstukken en decoratie, ‘oog’strelend! Het oog wil ook wat, zeggen we wel eens. Een uitspraak waar wij helemaal achter staan. Want het oog wil wat en verdient ook wat. Kijk daarom eens naar onze zijde bloemstukken en decoratie. Ontzettend leuk voor in huis en ze geven echt net even die extra lading aan je [...]

Daar zit een luchtje aan..

Daar zit een luchtje aan.. Als er ergens een lekker luchtje aan zit, dan zijn het wel de geuren van Woodwick en Ashleigh&Burwood. Er is niets zo jammer als vervelende luchtjes in huis, of dat nu op het toilet, de badkamer, de hal of de woonkamer is. Een huis hoort gewoon lekker te ruiken, dat [...]

Zo moeder, zo dochter!

Zo moeder, zo dochter! In een tijdperk waar we online steeds vaker verleidt worden tot het matchen van kleding, is er inspiratie alom! Wat is er dan leuker om als hippe moeder jezelf een fashionable outfit te hijsen en je dochter(tje) al even hip aan te kleden. Zo krijgt het begrip ‘mini-me’ een heel nieuwe [...]

Woondecoratie en barok, een inspirerende combinatie

Woondecoratie en barok, een inspirerende combinatie Oud-Europese allure, dat haal in je huis met barok woondecoratie. Want ook al liggen de wortels van barok een aantal eeuwen achter ons, oud is het nieuwe nieuw! We vertellen in je deze blog heel graag wat meer over onze guilty pleasure in huis, barok! Barok is een ontzettend [...]

Baroque woondecoratie, hedendaagse oudheid!

Baroque woondecoratie, hedendaagse oudheid! Als we het hebben over baroque, dan kunnen we eigenlijk niet zeggen dat het terug is van weggeweest, want in feite is baroque een eeuwig durende trend. Met de roots in het oude Italië, is baroque een stijl die volgde na het Renaissance tijdperk. Dat is met name in woondecoratie goed [...]

Brocante woondecoratie en meubelen

Brocante woondecoratie en meubelen De inrichting van je huis, wat een heerlijke bezigheid is dat toch! Geloof ons, we weten als geen ander dat ook je wooninrichting voor vlinders in de buik kan zorgen. Met een ongekende liefde voor unieke en brocante meubelen, hebben we oog voor detail. Lees meer over onze favoriete bezigheid in [...]

Kerstdecoratie op een heel ander niveau!

Kerstdecoratie op een heel ander niveau! Wie kent het gevoel niet, eindeloos door de meute slenteren in een tuincentrum richting de feestdagen. Vermoeiend en bovendien ook nog eens massaal. Want wat een anticlimax is het om de 5 voorgaande klanten dezelfde kerstdecoratie te zien afrekenen. Daar gaan je originele kerst ideeën, zo met een ander [...]

Copyright by Angela's Kroonjuweeltje. All Rights reserved